My LOG

My LOG

Sunday, October 23, 2011

6th In The World...Congrates OUT


Agak lama beliau menyepi di SSB. Kadang2 layan PSK dan CW. Tidak seperti tahun lepas....aktif. Masa aku nak mintak tolong untuk CQWW minggu hadapan pun dia seperti keberatan. Mungkin sibuk kerja kot atau set up tak sesempurna dulu. Equipment asyik ader prob...( kesian kat aku ler tu...hehehehe)

Tetapi pagi nie dia menempik kegembiraan. Ada satu email memaklumkan dia agak berjaya di Scandinavian YL contest. 6 out of 7 is the best achievement for her. Kalau dari Asia the only YL stn for the categories. Tahniah Ja.....tak penat la CQ...hehehe

Harap sangat dapat bekerja kembali di CQWW minggu hadapan. Bukan apa.....bila YL panggil CQ.....sambutannya panas............hehehe. 88 from me and again....... congrates


video

9m2out calling 2010 sylra contest

0 comments:

Newer Post Older Post Home